16. kesäkuuta 2011

Cards and flowers

Välillä on virkistävää huomata, ettei kodin sisustamiseen aina tarvitse käyttää omaisuuksia. Asian oivaltamista auttaa osaltaan se, että opiskelijalla harvoin on ylimääräistä käytettävänä mihinkään design-huonekaluihin tai Picasson-maalauksiin. Muutosta voi onneksi saada aikaan ihan pienillä jutuilla, jotka eivät välttämättä maksa yhtään mitään, mutta tuovat sitäkin enemmän iloa ja uutta ilmettä.

Yksi hyödyntämäni pieni sisustuskikka 30-neliön yksiöömme on postikortit. Rakastan postikortteja ja välillä innostun ostelemaan niitä kasapäin - syytän kortti-addiktiostani osittain työpaikkaani, jossa myydään mitä ihanempia postikortteja ja uuden satsin tullessa ryysin mummojen joukossa nappaamassa itselleni parhaimpia malleja (nimimerkillä "Esimerkillinen myyjä").

Mutta asiaan: kauniista postikorteista saa aikaan pieniä tauluja ja niitä voi aina vaihdella fiiliksen tai vaikka vuodenajan mukaan. Vähän aikaa sitten koristin jääkaappimme oven tällaisilla korteilla:Korurasiani vierestä löytyy puolestaan ihana, Kuuba-henkinen kortti (sen vilkuileminen ei mitenkään vähennä minussa jo pari vuotta jyllännyttä Kuuba-matkakuumetta!).


Ikean Lack-hyllylevyn päältä löytyy suht tuore ostokseni, joka sanomallaan tiivistää aika hyvin kaiken tärkeän:


Korttien lisäksi kesän oma sisustus löytyy tietenkin luonnossa kasvavista kukista, joita voi poimia maljakkoon piristämään. Meidän ikkunalaudalla on nähty tänä kesänä jo tällaisia:

(kukkatuntemukseni ei riitä kertomaan, mikä kukka mahtaa olla kyseessä)


Ja tietenkin olen poiminut ihania sireenejä, jotka tosin onnistuin päästämään hengestään jo yhden yön aikana. En millään viitsisi hakea uusia, sillä tunnen oloni aina jotenkin syylliseksi kun kuljen tuolla katkomassa oksia. Käsittääkseni sireenien poimiminen on silti ihan luvallista, kunhan ei muiden pihoille rynni niitä hakemaan :)

1 kommentti:

  1. Ihania kortteja, etenkin toi Kuuba henkinen :) Täytyy kattoa itsekin sitten jos löytäis jotain kivoja kortteja/tauluja talven reissulta :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...