10. kesäkuuta 2011

Ekat Hietsu-löydöt

Eilen pääsin ensimmäistä kertaa tänä kesänä käymään Hietalahden ulkokirpparilla ja todella kannatti käydä! Ulkokirppiksissä on kesällä muutenkin oma fiiliksensä verrattuna valtavassa hallissa toimivaan Valtteri-kirppariin, jossa yleensä käyn muina vuodenaikoina. Kun sääkin oli mitä parhain, päätimme kirpparikaimani Hannan kanssa lähteä katsastamaan Hietsun antimia.


Aluksi meinasi iskeä pieni pettymyksen tunne, kun paikalla ei ollut kovin montaa myyjää - ja niidenkin vähäisten myyjien keski-ikä tuntui olevan 50+. Hetken kuluttua alkoi kuitenkin ilmestyä lisää myyjiä ja pian pyörimmekin myyntipöytien ympärillä kuin Kauppatorin lokit konsanaan. Ja ihan mahtavia juttuja löytyi!

Taidan muuttaa tonne Hietsun kupeeseen asumaan niin voin kirppistellä joka päivä. Kirppariasuna: tunika JC:sta ja kengät kirpparilta (ekaa kertaa jalassa aiheuttaen 6 hiertymähaavaa)

Ensinnäkin ostin Vero Modan liivin/boleron/mikä-onkaan, jossa oli jotain mikä vetosi muhun. Se sopii mukavasti lisäasusteeksi erilaisten toppien kanssa, joten tulee varmasti käyttöä :) Hintaa oli 1 e.


Vieläkin parempi löytö oli H&M:n uudenoloinen pitkä neuletakki. Olin aivan fiiliksissä kun löysin tämän ja kokeneen kirpparikävijän ottein tingin hinnan viidestä eurosta kolmeen. Olen jo pitkään himoinnut pitkiä neuletakkeja ja kateellisena katsellut muiden omistamia sellaisia, mutta nyt mulla on vihdoin oma :)Ehkä vielä tuotakin tarpeellisempi löytö oli Joonakselle löytämäni ruskea olkalaukku. Tai siis, ei olkalaukku vaan sellainen olan yli menevä, selässä roikkuva kangaslaukku, mitä näkee sekä miehillä että naisilla. Julkaisisin muuten siitäkin kuvan, mutta Joonas ei ole nyt laukkuineen kotona, mutta ehkä esittelen sen täällä myöhemmin :) Laukku lähti mukaan parilla eurolla ja oli juuri sellainen, kuin olin tiennyt kultani haluavan.

Vaarallista tietää Hietsun kirpparin olevan auki joka päivä, koska nyt vauhtiin päästyäni on hirveä kiusaus aina lähteä sinne tekemään löytöjä. No, jos vaikka ensi tai sitä seuraavalla viikolla menisi seuraavan kerran katsastamaan tarjonnan, se kuulostaisi kohtuulliselta tahdilta :)

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...