9. kesäkuuta 2011

Helteeseen varautuminen

Hahaa. Googletin just blogini nimen saadakseni selville, onko mitään Myötätuulessa-nimistä jo olemassa (hirveen järkevää tehdä se tässä vaiheessa kun blogi on jo perustettu), ja ensimmäisinä hakutuloksina tuli joku vanhainkoti ja päiväkoti... Eli hyvin valittu, nyt en voi välttää mielleyhtymää noihin edellämainittuihin! No, ehkä mä pääsen asian yli vielä :) Juuri kun olin päässyt siitä ajatuksesta eroon, että tämä blogin nimi kuulostaisi viittaavan Myötätuulirock-festareihin, niin nyt tuli uusi ajatuksenaihe tilalle.

Blogin nimen keksiminen on kyllä älyttömän vaikeaa. Varsinkin kun halusin suomenkielisen nimen, niin tuntui että kaikista sanoista tuli joku kaksoismerkitys tai outo mielleyhtymä. Tai sitten vain ajattelen liian monimutkaisesti.

Sen pidemmittä puheitta pari kuvaa eiliseltä hellepäivältä.
Paita kirpparilta, shortsit Australiasta jostain kaupasta, kengät Dinsko.


Tämän päivän tavoitteena voisi olla tuulettimen ostaminen. Niin paljon kuin rakastankin kesähelteitä, niin asuntomme muuttuu paahteessa vähän liiankin kuumaksi. Viime kesästä oppineena voisi siis olla kaukonäköinen ja käydä hankkimassa pöytätuuletin jo hyvissä ajoin, ennen kuin ne loppuvat tyystin. Toisaalta en haluaisi tuuletinta, koska ne ei ole sisustuksen kannalta kovin kivan näköisiä, mutta voihan sen aina piilottaa jonnekin kaapin perukoille silloin kun sitä ei tarvitse.

1 kommentti:

  1. Ihana asu! :) Meillekin tulis kyllä tuuletin tarpeeseen, mutta ne on niin rumia. :D Miksei niistäkin voisi tehdä tyylikkäitä..

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...