23. kesäkuuta 2011

Juhannus is calling!

Tänään on vihdoin lähtö juhannuksen viettoon, jippii! Tiedossa taitaa olla jo viides juhannus peräkkäin, joka vietetään samalla mökillä saman kymmenen hengen kaveriporukan kera. Eipä tarvitse ikinä kesäisin stressata, missä sitä tulee viettämään juhannuksensa ja muutenkin voi olla varma, että meininki tulee olemaan viime vuosien kaltainen :) Henkilökohtaisesti itse odotan eniten syömistä (yllätys...), saunomista ja musiikin huudattamista mökin pihalla olevassa kodassa nuotion äärellä.

Suoraan juhannuksen vietosta kotiuduttuamme lähdetään heti maanantaina aamulla kohti Joonaksen mökkiä, mikä sijaitsee Pohjanmaalla. Matkavälineenä tulee toimimaan pikkuveljeltä lainaamani auto ja odotan tuotakin matkaa tosi innoissani. Aikamoiset mökkeilysessiot nyt siis edessä! Eilen tulikin juhannusruokashoppailujen lisäksi hoidettua  paljon muitakin asioita kun tiesi, että seuraavaksi on kunnolla kaupungissa vasta heinäkuun alussa. Kävin esimerkiksi tapaamassa ystävääni tällaisessa asussa: 


Neule Aleksi13, t-paita kirppari, housut Mango, ballerinat kirppari.

Yhteensä puolentoista viikon mökkihöperyyden johdosta en tule pääsemään kunnolla koneelle pitkään aikaan, mutta ei hätää palleroiset - olen kartuttanut tietotekniikkataitojani niin paljon, että ajastin teille muutamia postauksia poissaoloajakseni. Sivusto siis jatkaa eloaan sillä välin kun itse kirmailen pitkin heinäpeltoja ruohonkorsi suupielessäni.

Ihanaa juhannusta kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...