6. kesäkuuta 2011

Kesäkynnet

Muhun iski viime viikolla pakkomielle ostaa uusi, kesäinen kynsilakka. Yleensä olen suosinut kynsilakkavalinnoissani todella maltillisia värejä ja tajusinkin juuri, että lähes kaikki omistamani kynsilakat ovat vaaleanpunaisia, kuparinvärisiä tai jotain läpikuultavia värittömiä. Neutraaleissa sävyissä on tietenkin se hyvä puoli, että ne sopivat kaikkien vaatevärien kanssa, mutta varsinkin näin kesällä oivalsin haluavani jonkun ihanan punaisen lakan.

Lopulta päädyin tällaiseen yksilöön....

(Oho, taisin innoistuksissani repäistä palan tuota etikettiä pois)

...ja valinta osui ihan nappiin! :) Kyseessä on siis Maybellinen Forever Strong, sävy 490.
Onpas outoa, että en ole ennen tajunnut ostaa punaisia kynsilakkoja. No, nyt on sekä sormien että varpaiden kynnet tällä lakalla tehty ja tässä värissä tulen pitäytymään vielä pitkään :) Mulla on se ongelma, että aina jos ostan uuden, vähänkin erilaisen kynsilakan, saatan unohtua alkuhuumassa jatkuvasti tuijottelemaan kynsiäni. Kerrankin eräässä tentissä mun keskittyminen takkusi pahasti, kun löysin itseni tarkastelemasta jatkuvasti, miltä kyseinen sävy näyttääkään tenttisalin valaistuksessa.

Ainakin voin siis laittaa tämän uuden sävyn piikkiin sen, jos huomenna oleva lukukauden viimeinen tentti ei menekään hyvin ;)

2 kommenttia:

  1. Jee ihan mahtavaa kun oot takaisin, I like it! :) Tosi kiva myös toi banneri ja hei isot kuvat, wau! :) Ja blogin saat salasanan taakse kun meet Bloggerissa kohtaan Asetukset ja sieltä sitten kohtaan Käyttöoikeudet. Sitten siellä on kohta Blogin lukijat ja ketkä näkevät tämän blogin. Voit laittaa sen siis näkyviin vain itsellesi eli blogin kirjoittajalle. :)

    VastaaPoista
  2. Jep, kivaa olla takaisin! Ja kiitti vinkistä, sieltähän se näköjään löytyy, aika yksinkertaista :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...