20. kesäkuuta 2011

Lentävä lätty


Kesäisin tekee mieli olla mahdollisimman paljon ulkona ja keksiä rannalla makoilun lisäksi muutakin tekemistä. Yksi mukava ulkoilma-aktiviteetti on meillä ollut jo muutaman vuoden ajan frisbeen heittely. Se on ihan sairaan koukuttavaa! Pari päivää sitten sään ollessa sopivan poutainen kaivoimme frisbeen esiin ja suuntasimme heittelemään ekaa kertaa tänä kesänä.

Tuntui ristiriitaiselta heittää frisbee suoraan päin kameramiehenä toimivaa poikaystävää.Tuleeko koppi vai ei?


Jee! Frisbee kiinni näyttävän loikan kera :D


Vähän kaukaa otettu kuva, mutta asuna t-paita kirpparilta ja caprit Bangkokista.


Ja sit oli mun vuoro olla tulilinjalla kameran kanssa.

Frisbeen heittelyn ainoa huono puoli on se, että sitä tulee aina heitettyä samalla kädellä, joten oikea käsi on ollut tuosta päivästä lähtien ihan hajalla. Oli hieman hankalaa ajaa heti seuraavana päivänä autolla vajaat 100 km, kun en jaksanut kannatella oikeaa kättä ratissa kovin kauaa kerrallaan. Ensi kerralla opetan siis vasemman kätenikin heittämään frisbeetä niin sitten voin olla vain lievästi rampa molemmista käsistä.

Loppukevennyksenä näin urheiluaiheeseen postaukseen sopien vielä epätoivoinen kuva eräältä illalta, jolloin poikettiin läheiseen ulkoilmakuntoiluvälinepaikkaan (mikä sanahirviö!) iltalenkin yhteydessä. En saanut yhtään leukaa vedettyä, mutta ehkä tyttöjen ei tarvitse ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...