3. kesäkuuta 2011

Maalle ja takaisin

Hämmentävää, että helatorstai oli tänä vuonna kesäkuussa. Vielä hämmentävämpää on se, että nyt oikeasti on kesäkuu! Tulee heti sellainen olo, että pitäisi tehdä jotain ja hyödyntää tätä alkanutta kesää, ottaa kaikki ilo irti heti alusta alkaen. Ehkä ajatukseen tottuu paremmin vasta ensi viikon alussa, kun saa viimeiset kouluhommat hoidettua pois alta ja pääsee virallisesti ripustamaan aivot narikkaan.

Helatorstaita kirmattiin viettämään maalle iskän luo. Sinne on vain tunnin ajomatka täältä Helsingistä, mutta silti tuntuu aina kuin saapuisi ihanaan rauhan tyyssijaan täältä pääkaupungin sykkeestä. Jos mua olisi teini-ikäisenä pyydetty kuvailemaan kyseistä paikkakuntaa kun siellä vielä asuin, olisin käyttänyt ehkä sanoja liian pieni, liian tylsä, ei mitään tekemistä... Mutta kyllä näin vanhempana osaa taas arvostaa juuriaan :)Tuli myös käytyä katsomassa "oikeaa" maaseutua, kun yksi lapsuudenystäväni remontoi ihanaa maalaistaloaan ja sen pihapiiriä. Pääsin silittämään hevosiakin pitkästä aikaa! Yksi niistä tosin suhtautui muhun vähän epäluuloisesti (huom., vain muhun, vaikka meitä oli siinä kuusi henkilöä) ja sitten aloin pelätä sitä, mutta muut oli oikein kivoja.

(Tunsin itseni oikein kunnon kaupunkilais-paparazziksi kun heiluin kamerani kanssa hevosten ja peltojen keskellä, mutta kyllähän sen nyt ymmärtää kun mulla vihdoin on tämä kamera :) Hei, ehkä sen hevosen epäluuloisuus johtui juurikin mun kamerasta?)

Paita kirpparilta, shorsit Only.

Kuten kuvasta näkyy, shortsitkin pääsi tuolla reissulla käyttöön ensimmäistä kertaa tänä vuonna! Siitä jos mistä tietää kesän alkaneen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...