17. kesäkuuta 2011

Nyt vois leipoa

Olen melko lahjakas keksimään toinen toistaan parempia (teko)syitä päästä leipomaan jotain. Viimeisin aloite leipomiseen lähti siitä, kun iskä kertoi kantavansa pihallaan kasvavia raparpereja selkä vääränä työkavereilleen, kun ei itse ehdi käyttää kaikkea. Minä tietenkin reippaana tyttärenä tarjouduin itsekin ottamaan kasan niitä mukaani ja mikä olikaan parempi tapa käyttää raparperit kuin piirakan tekeminen :)

Lisäsin raparperin lisäksi päälle myös vähän mansikoita tasapainottamaan mahdollista kirpeyttä.

Ennen uuniin menoa...


...ja uunin jälkeen. Tämän kuvan perusteella lopputulos ei näytä kovin mairittelevalta, mutta maku ratkaisee :D

Mainittakoon vielä tässä välissä, että leipomisurakkani meinasi saada hyvin traagisen käänteen: kun olin nostamassa piirakkaa uuniin, lähti irtovuoan pohja irti ja koko piirakka tippui lattialle. Meinasin jo ehtiä aloittaa itkupotkuraivarit, kunnes tajusin piirakan laskeutuneen oikein päin lattialle ja säilyneen siis suurin piirtein ehjänä. Huh! Tästä lähtien täytyy kiinnittää siis vähän enemmän huomiota siihen, että se irtopohja kiinnitetään oikeaan päähän, toisin kuin nyt olin epähuomiossa tehnyt.

Tässä vielä havainnekuvaa asustani, jonkalaisessa olen liikuskellut melkein koko viikon. Nyt tilaisin uuden hellejakson alkavaksi, niin pääsisin korkkaamaan ne mun uudet farkkushortsit ja unohtamaan pitkät housut ja hupparit koko loppukesän ajaksi :)

Huppari Stadium (joululahja Joonakselta), farkut Mango.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

  1. Jei asukuva! Ja haha, voi ei tota irtopohjavuokaa, ne voi olla petollisia :) Onneks lopputulos oli varmasti hyvä! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...