28. kesäkuuta 2011

Oma tuubi

Olen koko alkukesän ajan haikaillut tuubitopin perään. Olkaimeton toppi olisi siinä mielessä täydellinen, että se tuntuu näyttävän hyvältä kaikkien päällä eikä myöskään jätä rusketusrajoja olkapäihin. Ostan todella harvoin toppeja tai t-paitoja uutena, koska niitä löytyy kirpparilta aina niin hyvin, ettei tarvetta kaupan valikoimien tutkimiseen useinkaan edes ilmaannu. Tuubitoppeja sen sijaan ei kirppareilla ole näkynyt, joten suuntasin Itikseen etsimään omaa tuubiani.

Hikikarpalot valuivat jo ohimoillani, kun joka paikassa tuntui olevan koot loppu kaikissa tuubitopeissa. Hemmetin alennusmyynnit! Lopulta bongasin kuitenkin Gina Tricotista iloisenvärisiä toppeja, joista eniten miellyin tähän siniseen:
Se oli juuri sellainen kuin olin hakenutkin! Edessä roikkuvat nauhat olivat kiva lisä, koska ne voi joko sitoa eteen rusetiksi (ylläolevassa sovituskoppikuvassa olen jättänyt ne näköjään vieläkin vapaamielisemmin roikkumaan, heh), niskan taakse halterneck-tyylisesti tai vain tunkea pois näkyvistä topin sisäpuolelle. Perfect!Ostin siis tuon sinisen version ja olen tosi tyytyväinen. Hintaa oli 7,95 e. Tuossa paidassa tulen kirmaamaan pitkin kesäisiä katuja päivin ja öin, eli varmasti tulee käyttöä :) 

3 kommenttia:

 1. Nätti! :) Muistatko mitä muita värejä oli? :)

  VastaaPoista
 2. Mä yritin kans vähän aikaa sitten etsiä kaupasta tavallista valkoista tuubitoppia niin ei mistään! Lopulta löysin ginasta tuon samanlaisen kuin sun toppi. :)

  VastaaPoista
 3. Nanna, kiitti! Niitä oli muistaakseni aika moniakin eri värejä, jotain keltaista, vihreetä ja valkoista ainakin... Gina Tricotin nettikaupassa oli noita myös myynnissä ainakin vielä viikko sitten :)

  Hanilo, on tosiaan outoa kun ei millään meinaa löytyä tavallisia tuubitoppeja mistään kaupoista, kun taas kaikkien päällä tuntuu olevan niitä :) Mutta hyvä että säkin löysit omasi!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...