1. kesäkuuta 2011

Täällä ollaan taas!

Moi vaan kaikille!

Pitkä jahkailu on päättynyt ja sain vihdoin perustettua uuden blogin :) Kirjoittelin vajaan parin vuoden ajan edellistä blogiani ja se oli mitä kivointa puuhaa. Tykkään kirjoittaa ja ottaa valokuvia, ja mikäpä muu niitä kahta yhdistäisi yhtä hyvin kuin bloggailu!

Edellinen blogi löytyy toistaiseksi täältä, mutta voi olla että lähiaikoina suljen sen tai pistän salasanan taakse (jos osaan. Aina kun mainitsen jotain tietokoneisiin liittyvää, täytyy hiljaisesti lisätä perään tuo ehtolause. Nimimerkillä, "tyttö joka tappeli Picasan kanssa yli tunnin tuon bannerin tekemisen kanssa").

Edellinen blogi oli tosiaan aktiviisessa käytössä aina kesästä 2009, mutta käännekohta tapahtui tämän vuoden alussa: lähdin kiertämään Kaakkois-Aasiaa 2,5 kuukaudeksi ja tein tietoisen päätöksen siitä, etten pidä siellä matkablogia. Ja päätös oli oikea! Edes satunnaisten sähköpostin kirjoittaminen vanhemmille ja Facebookin tsekkaaminen viikon-parin välein osoittautui välillä haasteelliseksi, koska aina ei ollut nettiä lähettyvillä ja jos olikin, löytyi aina jotain mielenkiintoisempaa tekemistä. Netin käytön radikaali vähentäminen matkan ajaksi oli suorastaan rentouttavaa ja muutenkin antoisaa, etteivät ajatukset liikaa pyörineet kotimaan kuulumisissa.

Reppureissu Aasiaan vieraannutti mut vanhasta blogistani. Nyt on siis hyvä aloittaa puhtaalta pöydältä :)

No, jokatapauksessa matkan jälkeen tuntui ihan hirveen vaikealta kirjoittaa blogiin mitään. Tuntui, että olisi niin paljon kerrottavaa, etten oikeasti voinut pukea kaikkea sanoiksi noin pitkän tauon jälkeen. Se, mitä matkasta pystyi kirjoittamaan, oli vain murto-osa siitä, mitä kaikkea oikeasti koki, näki ja tunsi noiden yli kahden kuukauden aikana.
Kaiken kruunasi vielä matkan loppuvaiheessa hajonnut kamera, joten kotiin palattuani taloudessamme ei ollut kunnon kuvausvälinettä blogia varten. Kukkaronnyörit olivat sen verran kireällä koko kevään ajan että uusi kamera tuli hankittua vasta viime viikonloppuna. Olin jo pidemmän aikaan vertaillut erilaisia Canonin pokkareita, kunnes näin Hesarissa Anttilan tarjouksen Canonista: puoleen hintaan! Koska olen tällainen tarjoushaukka, ilahduin suunnattomasti, ryystin aamuteeni ja kirmasin sydän tykyttäen lähimpään Anttilaan. Olin odottanut näkeväni valtavan yleisöryntäyksen kyseisten tarjouskameroiden ympärillä ja joutuvani hapuilemaan tulevaa kameraani kyynerpäätaktiikkaa apuna käyttäen, mutta: koko Anttilassa ei ollut juuri muita asiakkaita. Jippii! Sain kuin sainkin siis kamerani ja olen ollut aivan fiiliksissä siitä lähtien :) Mulla on kamera! Voin ottaa kuvia! Joonas, ota musta kuva! Otetaan kamera mukaan lenkille!


Tässä uusi, hartaasti odotettu tulokas.

Ihanaa. Ja mikä parasta, bloggaaminen voi taas jatkua uudella innolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...