7. kesäkuuta 2011

Welcome, Summer!

Nyt kesä saa mun puolesta virallisesti alkaa: viimeinen tentti takana, koko kesä edessä! Kun astuin yliopiston tenttisalista ulos oli oikeasti todella hyvä fiilis, kun tajusi ettei tarvitse taas vaivata aivojaan muutamaan kuukauteen. Heitin siis hyvästit Viikin kampusalueelle ja suunnistin samantien kodin kautta rannalle. Mukana tärkeimmät eli musiikkia...

Joululahja veljiltäni tuli ekaa kertaa käyttöön. Tytöille pinkkiä, niinhän se menee.

...ja eväitä (aika terveellisiä sellaisia tällä kertaa).
Tätä vapauden fiilistä on niin odotettu! Kesätyöni starttaavat täydellä teholla vasta heinäkuussa, joten koko kesäkuu koostuu vain lomailusta ja muutamasta yksittäisestä työvuorosta. Nyt siis pitää ottaa heti alusta kaikki ilo irti.

Mökkiviikonloput kavereiden kanssa, pitkät ja valoisat kesäillat, iltauinnit kullan kanssa, maissin grillaaminen, mansikoiden ahmiminen, linnunlauluun herääminen (okei, nyt meni jo vähän ylirunolliseksi..), kesäbiisit, pikinikit puistoissa... Ihania asioita tiedossa.

Tietenkin pitää aina muistaa, ettei ahnehdi lomaansa liian täyteen kaikkia menoja, jotta jää aikaa myös ihan vaan olemiselle. Elää hetkessä ja tajuta, että kesä on tässä ja nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...