13. kesäkuuta 2011

Yksi talo plus piha, kiitos

Jos saisin päättää, missä päin Helsinkiä mieluiten asuisin, olisi yksi mieluisista valinnoista Käpylän puutaloalue. Jos mulla olisi tuhottomasti rahaa ja joku sukulainen sattuisi omistamaan omakotitalon sieltä ja testamenttaamaan sen mulle, niin asia voisikin joskus järjestyä - Puu-Käpylän talot kun on tosi suosittuja ja aivan varmasti tajuttoman kalliita. Onneksi tällainen tavallinen pulliainenkin voi kuitenkin nauttia kyseisen alueen ihanasta tunnelmasta kiertelemällä siellä ympäriinsä :)


Toteutettiin jokakesäinen Käpylän kävelylenkkimme siellä puutaloalueella vähän aikaa sitten. Ostin myös ties kuinka monennetta kesää peräkkäin Käpylän K-kaupasta Puffet-jäätelön, koska siitäkin on tullut jotenkin perinne (okei, jos rehellisiä ollaan niin olisin halunnut ostaa tällä kertaa Magnumin, mutta kaupassa ei ollut niitä! Uskomatonta. Mun siis selvästi kuuluu syödä siellä aina Puffet).Jonkun nukke oli tipahtanut tien viereen.


Tässä se viime tekstissä mainitsemani laukku, jonka löysin Joonakselle kirpparilta. Huomatkaa myös tyylikäs Kambodza-paita alkuvuoden reissultamme!


Omakotitalossa asuminen ylipäätään joskus tulevaisuudessa houkuttaisi kovasti. Varsinkin näin kesäisin tulee ikävä ikiomaa pihaa ja nurmikkoa, jossa voisi temmeltää ja istuttaa kivoja kukkia sinne tänne. Olenhan kuitenkin omakotitalossa kasvanut ja muistan, että joskus lapsena olin vakaasti sitä mieltä, etten voisi koskaan asua kerrostalossa :D Nyt myöhemmin, 7 vuotta kerrostalossa asuneena, olen joutunut nielemään sanani, mutten siltikään halua loppuelämäkseni jäädä kerrostaloon. Tässä elämäntilanteessa se on silti ainoa vaihtoehto ja olen kovin kiintynyt asuntoomme, eli tällä hetkellä olen tyytyväinen täällä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...