10. heinäkuuta 2011

Ekat


Tällä viikolla on ollut monia kesän ensimmäisiä juttuja. Olen kokenut esimerkiksi ensimmäisen...

...kokonaisen työviikkoni. Kesäkuun löysäilyn ja vain satunnaisen töissäkäynnin jälkeen tällä viikolla työt pyörähtivät kunnolla käyntiin. Loppukesä meneekin töissä 5-6 vuoroa viikossa ja ainakin tämä eka viikko on ollut aika leppoisa. Kirjakaupoissa on kesäisin melko hiljaista, joten ainoa huono puoli on lähinnä ajoittainen tylsyys.

...mansikkani. Ja ehkä myös viimeiset vähään aikaan! Ostettiin nimittäin pari päivää sitten ekaa kertaa litra mansikoita ja en tiedä olivatko ne pilalla tai jotain, mutta tultiin molemmat Joonaksen kanssa tosi huonovointisiksi syötyämme ne illalla. Makasin tuskissani kippuralla monta tuntia ja yöllä oksensin mansikoita sisuskaluistani (voin kertoa, etten ollut parhaimmillani mennessäni seuraavana aamuna töihin). Ihan järkyttävää. Harmittaa hirveesti, jos syntyy kammo niinkin ihanaan herkkuun kuin mansikat!


 Näihin en aio koskea hyvin pitkään aikaan :(

 ...uimisen Helsingissä. Yleensä rannalla ollessani täällä pääkaupunkiseudulla en mene uimaan, koska kuvittelen vesien olevan kylmiä ja ehkä jotenkin likaisia. Näin ei varmaan ole, mutta silti tyydyn yleensä vain patsastelemaan rannalla :) Mökkireissuilla on sen sijaan tullut jo monesti pulikoitua tämän kesän aikana, mutta tulipas nyt testattu näiden lähirantojenkin vedenlämmöt.

Uimareissulla oli päällä toppi josta kirjoittelin täällä sekä tämän viikon kirpparilöytöshortsit, joista kerroin viime postauksessa.

Sellainen oli siis tämä kesäinen viikko! Ensi viikolla olen koko ajan iltavuorossa, joten pitääpä yrittää ajoittaa kaikki aktiviteetit ennen työpäivää, niin saa jotain aikaankin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...