25. heinäkuuta 2011

Kaksi puolta

Heinäkuun viimeinen viikko alkoi juurikin nyt. Eii! Kesällä ei missään nimessä saisi miettiä päivämääriä tai ajan kulumista, mutta välillä ne vain hiipivät salakavalasti mieleen. Kesällä jos milloin pitäisi elää hetkessä ja jättää se kalenteri jonnekin pölyttymään - ja mielestäni olen kyllä onnistunut siinä aika hyvin. Viimeksi olen tainnut kirjoitella kalenteriini jotain toukokuussa, joten ainakin irrottautuminen orjuudesta sitä kohtaan on ollut melko tehokasta :)

Viikonloppuna käytiin näkemässä kavereita ja olin liikkeellä tälle kesälle hyvin tyypillisessä asussa. Tuo Gina Tricotin tuubitoppi sopii mielestäni tosi hyvin noihin itsetehtyihin farkkushortseihin erityisesti sen takia, että shortsit ovat aavistuksen verran korkeavyötäröiset.


Toppi GT, shortsit omatekemät, neule Only, kengät kirppari.

Iloisista ilmeistä huolimatta viikonloppua varjosti tietenkin uutisointi Norjan tapahtumista. Kaikkia tuntemuksia on vaikea tiivistää mihinkään järkevään muotoon, koska koko tapahtuma oli niin järkyttävä kaikessa julmuudessaan. Asia, jonka kuitenkin haluan nostaa esille, on läheisten saarien mökkeilijoiden toiminta: jotkut ihmiset olivat lähteneet samantien pelastamaan veneillään niitä pakoon uivia nuoria. Yksikin pariskunta oli kuulemma palannut saarelle neljä kertaa pelastamaan aina uuden satsillisen, vaikka luoteja sateli veneen viereenkin. Se jos mikä oli äärimmäisen rohkeaa ja epäitsekästä toimintaa.

Jos tuo koko tapahtumaketju osoitti jälleen maailmassa olevan pahuutta, näytti se onneksi myös sen, että aina löytyy myös paljon pyyteetöntä hyvyyttä ja välittämistä. Sitä ei pidä unohtaa.

2 kommenttia:

  1. Tosi nätti asu, ihanan kesäinen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ja näköjään Suomen värit päällä, nyt vasta tajusin... :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...