27. heinäkuuta 2011

Läpinäkymätön

Kirjoittelin viime kuussa täällä mekosta, jota en ollut pystynyt käyttämään helman läpinäkyvyyden vuoksi. Mekko on siis ostettu Thaimaasta alkuvuodesta ja nyt kesällä sain vihdoin ryhdistäydyttyä ja ostettua helman sisälle toisen kankaan. Ilokseni voin ilmoittaa, että nyt vihdoin se kangas on myös sinne ommeltu - parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Nyt on helmassa tuplakangas. Reunan hapsut pitäisi vielä siistiä jos jaksan ensi tilassa ;)


Kankaan ompelin sisäpuolelle ihan omin kätösin, koska en omista ompelukonetta. Saman homman hoitaminen ompelukoneella olisi kyllä varmasti säästänyt aikaa ja hermoja!
Alle ompelemani kangas on ihanan kevyt eikä onneksi tee mekon helmasta raskasta, niin kuin olin jossain vaiheessa pelännyt. Ja mikä parasta, nyt ei ainakaan näy enää läpi!

Pienimuotoinen vaatteiden tuunaus on kyllä näköjään aika palkitsevaa, varsinkin jos kyseessä on vaate, mitä ei ilman pientä muokkausta voi syystä tai toisesta käyttää. Kynnys vaatteiden muokkaamiseen olisi tietenkin matalampi, jos omistaisin sen ompelukoneen ja jos vieläpä osaisin käyttää sitä (en koskaan ala- ja yläasteella oppinut, miten se lanka pujotetaan sinne koneeseen...), mutta sujuu se paremman puutteessa onneksi näinkin :)

2 kommenttia:

  1. Jei hyvältä näyttää! :) Kiva kun kirjoittelet nykyään enemmänkin näitä vaatejuttuja, Nanna tyksii :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Juu, vaatteet on aina mukava aihe kirjoittaa, kiva että tykkäät :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...