18. heinäkuuta 2011

Paitoja ja irkkubaari

Jaahas, mielikuvitukseni otsikoinnin suhteen on näköjään taas huipussaan! Voisin palkata jonkun keksimään otsikoita teksteihini, koska niiden luominen on jotenkin äärettömän hankalaa. Tai sitten voisin vaan olla ajattelematta asiaa sen kummemmin. No, asiaan: lupasin esitellä ne viimeisimmät Hietsun kirppikseltä löytämäni ostokset. Torstaina mukaan tarttui siis kaksi paitaa ja molemmat pääsivät viime viikonloppuna jo käyttöön :)

Eka löytö oli Lindexin sininen paita eurolla. Ihastuin ton paidan malliin, yksityiskohtana olevaan vetoketjuun ja ennenkaikkea väriin: jotenkin tosi raikas sinisen sävy. Muutenkin mulle on kehittynyt pieni fiksaatio saada sinisiä paitoja, niin nyt onnisti senkin puolesta. Kyseinen paita pääsi siis ensikäyttöön lauantain työvuoroon.

 Olemuksestani voi päätellä, kuinka paljon iltavuoroon lähteminen kiinnosti.
Samana iltana puin päälle myös toisen löytöni, joka on puuterinvärinen, osittain pitsinen toppi. Siitä pulitin jopa 2,5 euroa, ja kotona sovittaessa se osoittautui täysin hintansa arvoiseksi (huom, suhteutettuna kirpparihintatasoon tietenkin :) ). Paidan laitoin päälle, kun olimme lähdössä viettämään kullan synttäreitä Molly Malonesiin pienellä kaveriporukalla.

Olen ollut tämän vuoden puolella huikeat kaksi kertaa baarissa ja molemmat kerrat juuri tuolla irkkubaarissa. Siellä on aika pitkälti kaikkea, mitä viihtyisässä baarissa tuleekin olla, ja asiakaskunnasta puuttuu onneksi kokonaan teinit (nimimerkillä, "Kävin viime vuonna kerran vahingossa Herkussa ja traumatisoiduin 18-vuotiaiden runsaasta edustuksesta"). Saatiin tuolla Mollyssa kokea myös miltä tuntuu, kun baari evakuoidaan palohälytyksen takia kadulle. Hälytys oli tietenkin aiheeton, mutta tulipahan seisoskeltua kadulla ja koettua sekin!

Ainiin, baarista sai ilmaisia postikortteja ja sieltä löytyi tälläinen:Jee, pitääpä keksiä Leijonille joku kunniapaikka täältä kämpästä!

2 kommenttia:

  1. Irkkubaari on ihan paras baari! Mäkin tykkään käydä siellä :) Ihanaa kun nähtiin tänään, oon vieläkin ihan fiiliksissä <3

    VastaaPoista
  2. Ai säkin oot käyny siellä, hauskaa! Joo oli superkivaa nähdä tänään, otetaan ens kuussa uusiksi :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...