23. heinäkuuta 2011

Piristettä

Usein kun töissä on aamuvuoroviikko, mulla on tapana valitella väsymystäni ja lyhyiksi jääviä yöunia. En vaan osaa mennä ennen puoltayötä nukkumaan, vaikka kuinka tietäisin herätyskellon soivan 7:30. Yhtenä iltanakin oltiin kymmenen jälkeen vielä iloisesti uimassa, vaikka järkevä ihminen olisi siinä vaiheessa tekemässä jo ilta-askareitaan. Toisaalta en saisi valittaa, sillä aamuvuorot ovat kuitenkin paljon mukavampia kuin iltavuorot. Iltavuoroviikolla nimittäin harmittelen aina ajanpuutetta ja sitä, kuinka ei ehdi nähdä ketään kavereita.

Okei, ei tämä angsti ole niin yleistä miltä kuulostaa, mutta joinain viikkoina vaan on enemmän energiaa kuin toisina :) Ajoittaisen väsymyksen keskellä kuitenkin pienet piristävät asiat ovat aina tervetulleita, ja niitä on tähänkin viikkoon mahtunut. Vietin tuossa toissapäivänä äärimmäisen suurta ja juhlimisen arvoista juhlapäivää, nimittäin nimipäivääni ja sain pari piristävää juttua. Toinen oli äidin postitse lähettämä muhkea paketti, joka sisälsi muutamia kivoja vaatteita - ei tosin mitään uusia, vaan sellaisia joita äiti on itselleen ostanut eikä kuitenkaan käyttänyt. Mun piti saada kyseinen vaate-erä jo viime kerralla kun äiti oli käymässä Helsingissä, mutta äitipä unohti ne, joten siksi ne tuli näin jälkikäteen postin kautta. Ja sopivasti juuri nimipäivänäni :) 

Paras juttu paketin sisällöstä oli valkoinen pilkullinen toppi. Simppeli, mutta juuri sellainen mille tulee aina käyttöä!


Mikäs toi käsijuttu on..?Toinen piriste oli tätini ja mummoni yhdessä lähettämä nimpparikortti, jossa oli ihanan kaunis runo. Olen heikkona kaikkiin herkkiin runopätkiin ja varsinkin postikorteista niitä tulee usein bongattua.


Kaunista!


Toisen ilahduttamiseen ei aina tarvita sen suurempia tekoja, vaan pienetkin jutut voi pelastaa päivän :) Hauskaa ja lämmintä viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...