15. heinäkuuta 2011

Suokki and more

 Jokaiseen kesään kuuluu vähintään yksi vierailu Suomenlinnassa. Ollaan jo pariin otteeseen oltu menossa sinne tämän kesän aikana, mutta aina on tullut muita suunnitelmia eteen. Eilen kuitenkin tuli käytyä siellä kiertelemässä, istuskelemassa, syömässä eväitä ja tuijottelemassa merelle. Mun yksi lemppariosuus Suokissa käynneissä on se lauttamatka sinne, kun voi kerrankin katsella Helsinkiä mereltä käsin ja ihastella, miten kauniilta oma asuinkaupunki näyttääkään näin kesäisin.

Tuuli näköjään muokkasi mun hiuksille uuden, mielenkiintoisen tyylin? (ps. Huomaa kädessä roikkuva kirsikkapussi. Ne toimivat tästä lähtien mansikoiden korvikkeina, kun niitä en tosiaan pysty vieläkään kuvitella syöväni...).


 Päällä sattui olemaan molemmat viime viikon kirppislöydöt eli paita ja shortsit.


 Lokit aiheuttivat mulle sydärin eilen noin 25 kertaa eli terveisiä tuollekin yksilölle.Muutenkin olin mahduttanut eiliseen vapaapäivääni todella paljon kaikkea ohjelmaa - ja siis positiivisessa mielessä! Monen tunnin Suomenlinnassa hengailun lisäksi päivä sisälsi Hietsun kirppiksellä käymistä (taas!) sekä kaupungilla pyörimistä kaverin kanssa, Joonaksen isän autolla ajelua vieraillen samalla yhden kaverin sekä mun veljen luona, ja jossain välissä ehdin rykäistä vielä juoksulenkinkin. Yleensä mun vapaapäivät eivät ole ihan noin aktiivisia, mutta nyt jotenkin tuli otettua ilo irti kauniista päivästä ja vapaa-ajasta.

PS. Eiliset Hietsu-löydöt esittelen myöhemmin, kunhan saan kuvattua ne :) Sen verran voin sanoa, että oli kyllä hyvät valikoimat tällä(kin) kertaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...