20. heinäkuuta 2011

Thomas Sabon korujuttuja

Oi voi. Haluaisin niin saada Thomas Sabon rannekorun. Oltiin ihanien yliopistokavereiden kanssa juhlistamassa yhden meistä kandiksi valmistumista ja ostettiin hänelle lahjaksi palanen Thomas Sabon koruun - tämä kandikaveri on muuten Nanna ja idean tähän lahjaan olin bongannut mistäs muualta kuin hänen blogistaan :) Kuinka käteviä nämä blogit ovatkaan lahjaideoiden suhteen!

 No, joka tapauksessa, en ollut ennen kuullutkaan mistään thomassaboista (olen aina jotenkin vähän myöhäisherännäinen näissä jutuissa. Nomination-koruistakin kuulin vasta ekaa kertaa siinä vaiheessa kun niitä oli ollut jokaisen ranteissa jo ainakin vuoden), mutta nyt kun käytiin toisen kaverin kanssa valitsemassa Nannalle tällainen "charmi" eli palanen, niin ihastuin todenteolla. Stockalla oli ihan oma nurkkauksensa niille, joten arvatkaa vaan kasasinko mielessäni jo itselleni unelmakorua!

Tämän rannekorun kun saisi ja siihen muutamia ihania palasia.

Ideanahan noissa koruissa on se, että niistä voi erikseen ostettavien palasten avulla tehdä juuri omannäköisensä. Valinnanvaraa charmeissa on niin paljon, että niistä on hyvin helppo löytää mieleisiä yksilöitä symboloimaan jotain asiaa tai ihan vaan henkilöä, jolta sellaisen sattuu saamaan. Nominationista eroten noissa Saboissa palaset siis roikkuvat ja muutenkin ainakin mun silmää ne miellyttävät enemmän kuin Nominationit. Poimin Thomas Sabon nettisivuilta muutamia suosikki charmejani:

Neliapila symboloi tietenkin onnea, jota tarvitaan aina. Tämä pala on jotenkin ihan mielettömän kaunis!


Supersöpöt miniballerinatossut. Tällä ei ehkä ole kovin syvällistä merkitystä söpöyden lisäksi paitsi ehkä se, että olen ehdottomasti enemmän ballerina- kuin korkokenkätyttö :)Oman kullan nimikirjain symboloisi tietenkin mun elämän tärkeintä ihmistä.


Olen kova kalafani, siksi tämä. Vitsi! Kalat on siis horoskooppini ja sen takia se olisi mukavaa saada. Muuten kala ei sinänsä kuulu lempieläimiini, paitsi esimerkiksi maukkaana lohifileenä lautasellani ;)


Tämä on lempparini näistä kaikista! Ihana siipi symboloi mulle vapautta ja mahdollisuuksia tehdä erilaisia asioita elämässä.  Rakastan tätä charmia, sillä merkityksensä lisäksi se on myös todella kaunis. Oi että. Vinkkinä vaan, että jos joku haluaa lahjoa mua, niin tällä palalla voisi aloittaa...


Joudun melkein syömään sanani samantien, sillä myös tämä yksilö kuuluu mun lempicharmeihin. Kuulostaa kliseiseltä, mutta tuosta palasta jos mistä tulee mieleen vain yksi sana - rakkaus.


Tämä palmu on aivan ihana, tosin jos saisin päättää, se saisi olla kauttaaltaan hopeinen. Tästä tulee mieleen kaikki menneet ja tulevat matkat, tropiikin lämpö, merentuoksu ja se, kun ei tunne turhaa huolta huomisesta.


 Nemo! Olen ollut kova Nemoa etsimässä-fani siitä lähtien kun se ilmestyi (huom, taisin olla silloin kuitenkin jo lukioikäinen, hehhee...). Tämäkin pala saisi olla mielummin hopeanvärinen. Mutta sitten se toisaalta olisi vain joku random-kala ja en edelleenkään fanita kalaa noin eläimenä. Mutta Nemo on silti ihana. Pitääpä katsoa se leffa taas jonain päivänä.

En yhtään tykkää kun mulle tulee tällaisia kalliita pakkomielteitä. Itse koru sekä yksittäiset palaset maksavat kuitenkin sen verran paljon, että ei niitä oikein viitsi spontaanisti itselleen ostella tällaisena pihinä opiskelijanretaleena. Mutta toisaalta mulla ei ole mitään kivaa rannekorua, varsinkaan hopeista. Ja onhan mulla säästynyt rahaa siinä, että ostelen suurimman osan vaatteista kirpparilta. Enkä ikinä omistanut sitä Nominationia! NIIN. Ja oleellinen pointti on myös se, että laajojen charmi-valikoimien takia ei olisi vähään aikaan vaikeuksia keksiä lahjatoiveita - ei sillä että se olisi tähänkään mennessä osoittautunut kovin suureksi ongelmaksi ;)

2 kommenttia:

  1. Toi on kyllä niin ihana koru! :) Ihania charmeja olit listannut, etenkin toi siipi on mielettömän kaunis! Satsaat nyt vaan tohon koruun, siitä kun saa just niin mieleisen kun haluaa ja vaihteluakin saa, joten eiköhän se olis aika pitkäikäinen koru. :) Hommaisit siihen aina uusia ja ihania muistoja :)

    VastaaPoista
  2. Oot kyllä ihan oikeessa. En muista millonkaan ennen halunneeni mitään korua läheskään näin paljon, huolestuttavaa :D Jos vaan menis ja ostais itse ton korun ja käyttäis sitä ilman niitä charmeja kunnes saisi ensimmäisensä jonain päivänä lahjaksi. Onhan se kaunis ilman niitä charmejakin silleen aluksi :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...