14. elokuuta 2011

All good things come to an end

Tänään sunnuntaina tajuntaani hiipi vaivihkaa eräs orastava totuus: ehkä se kesä alkaa pikkuhiljaa todella olemaan loppupuolella. Pakko se on aina jossain vaiheessa myöntää itselleen. Tietenkin kesän loppuminen tuntuu aina hieman haikealta, mutta toisaalta pitää samaa aikaa olla iloinen menneen kesän ihanista muistoista ja tapahtumista - ja ehkä salaa haaveilla joistain syysvaatteista :)

Yksi tapahtumarikas muisto tältä kesältä syntyi taas eilen, kun vietimme iltaa isolla kaveriporukalla. Teemana oli railakas kesäillanvietto ja sitä se kyllä oli! Samalla muistui elävästi mieleen, kuinka kesä alkoi juuri samaisen porukan kanssa parin eri mökkireissun merkeissä, kulminoituen juhannukseen, kuten niin monena vuonna aiemminkin. Nyt ympyrä ikäänkuin sulkeutui tämän kesän osalta, kun kokoonnuimme Kallahdenniemen rannalla (luonnonsuojelualue Vuosaaressa) hyvän ja ei-niin-hyvän läpän, monien naurujen, musiikin ja kuulumistenvaihtojen merkeissä.

Yhdistin kirppikseltä löytämäni pitsipaidan farkkushortseihin. Ihanaa, kun pystyi olemaan vielä vähissä vaatteissa!


Joonas tutkii infotaulua.

Oli todella hyvä tuuri, että paikalle oli päässyt koko porukka laajimmassa mahdollisessa kokoonpanossaan. Kallahdenniemen piknik-tunnelman ja uimisten jälkeen siirryimme illalla kaverin asunnolle ja myöhemmin vielä erääseen itä-helsinkiläiseen tanssimestaan. Voin kertoa, että noin 15 ihmisen liikuttaminen paikasta A paikkaan B on hieman haasteellista, mutta kasassa pysyttiin! 

Kaikki muut olivat kaatuneet naama edellä kuraan paitsi minä ;)

Kaverin parvekkeella iltaauringon paistaessa kasvoille osasi iloita siitä, että juuri eiliseksi sattui niinkin lämmin päivä, ottaen huomioon tämän viikon lukuisat sadekelit. Loistava loppuhuipennus kesälle 2011, jos niin jo uskaltaa sanoa :)

2 kommenttia:

  1. Nyyh kun kesä loppuu :( Justhan se vasta alko! Ei voi käsittää kuinka nopeasti aika meni taas. Tosin meillä aika lähtöön sen kun lyhenee :P

    VastaaPoista
  2. No niin, teillä onnekkailla on sentään ihana matka tiedossa :) Vähän niin kuin toinen kesä keskellä kylmää talvea, kyllä kelpais mullekin!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...