22. elokuuta 2011

Kuusi euroa

 ...oli summa, joka mulla kului kirppiksellä viime lauantaina - ja mitä kaikkea sillä saikaan! Nyt on viimeisimmät kirppislöydöt siis kuvattu, joten seuraavassa pientä esittelyä niistä. Olen vieläkin aivan fiiliksissä, sillä tarjonta Valtterin kirpputorilla oli normaaliakin runsaampaa.

Paras ostamani vaate oli Gina Tricotin mekko. Tuntui ihan älyttömän hyvältä löytää mekko, jossa oli kaikki kohdallaan: hyvä pituus, olkaimettomuus, pirteä väri, taskut ja hintakin vain pari euroa. Ah, tälle tulee vielä paljon käyttöä. Kunpa olisin löytänyt vastaavanlaisen jo paria kuukautta aiemmin, niin olisin voinut koko kesän ajan kulkea ympäriinsä vain siihen pukeutuneena!

Terveiset tuolle kuvaan tunkeneelle flip-flopille.

 Löysin myös ballerinat eurolla. Olin päättänyt jo kirpputorille mennessä, että haluan löytää ballerinat, koska olen koko kesän tallustellut edellisissä mustissa ballerinoissani (jotka ostin keväällä niin ikään kirpparilta) ja ne alkavat olla melko puhkikuluneet kantapäistä. Lopulta sitten löysin allaolevissa kuvissa näkyvät ihanat kengät, jotka ovat lähes identtiset nykyisiin, mutta ehjät. Mustat perusballerinat vaan ovat monikäyttöisimmät ja kätevimmät kengät mitä on, ainakin minulle :)

Mukaan tarttui jälleen eurolla yksi t-paita, joka on tismalleen samaa väriä kuin aiempi Hietsun löytöni. Olen ihan rakastunut tuohon sinisen sävyyn, joten löysänmallinen t-paita kotiutui aika nopean harkinnan jälkeen. Pitkänmalliset löysät t-paidat on helppo pukea päälle ja ne sopivat aina pillifarkkujen kanssa. Kotona sovittaessani tuota paitaa kuitenkin totesin, että joku ohut vyö tai pitkä kaulakoru toisivat tuohon vähän jotain yksityiskohtaa lisää.


Satuin myös löytämään ruskean takin kahdella eurolla. Tummanruskea on mielestäni ihana väri takeissa, koska se sopii melkein kaiken kanssa. Odotan jo salaa innolla sitä, kun voi alkaa pukeutua syystakkeihin, koska kerrankin mulla on useamman yksilön valikoima käytössäni :)

Ainiin ja vielä lopuksi eräs pientäkin pienempi, 10 senttiä maksanut sääliostos... Kerroin viimeksi siitä traagisesti kadonneesta sormuksestani, joten nyt mun oli pakko hankkia kiireesti jotain täyttämään tyhjänä ammottavan etusormen. Ostin siis tuollaisen ihan simppelin rinkulan toimimaan korvikkeena ja lohtuna, siihen asti että löydän jostain kivemman ja merkityksellisemmän yksilön. Eipä ainakaan tarvitse koko ajan ajatuksissaan koskea etusormeen ja havahtua muistamaan, että se onkin tyhjä.

Korvikesormus.


Sellaisia juttuja tällä kertaa. Olipa kyllä erityisen onnistunut kirpputorireissu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...