26. elokuuta 2011

Lahja minulta minulle

Nyt sain vihdoin hankittua erään korun, jonka perään olen tosissani kuolannut kesän ajan. Kaikki ketkä ovat blogiani seuranneet varmaan arvaavat, mikä koru on kyseessä? :) No tietenkin Thomas Sabon rannekoru. Ihanaa! Vihdoin ranteessani pyörii ikioma sellainen ja pakko myöntää, että harvoin olen ollut yhtä fiiliksissä minkään korun ostamisesta. Koru oli samalla ikäänkuin lahja itselleni aherruksen päättymisestä kesätöiden parissa. Mikäs sen mukavampaa, kuin palkita itseään joskus jollain sellaisella asialla, jonka on jo pitkään halunnut hankkia :)
Nyt mulla on siis vasta pelkkä koru, mutta Thomas Sabon koruissahan on ideana kerätä koruun roikkumaan keräilypalasia eli charmeja, joita on olemassa varmaan satoja erilaisia. Kirjoittelin jo heinäkuussa täällä, mitä charmeja itse haluaisin joskus omistaa. Koru on silti kaunis myös ihan tuollaisenaan, joten ei onneksi haittaa käyttää sitä aluksi ihan ilmankin niitä charmeja. Varmaan viimeistään joululahjaksi voisin toivoa ekat keräilypalat, jos nyt sinne asti maltan odottaa.Nyt siis viikonlopun viettoon iloisin mielin uusi koru ranteessa!

3 kommenttia:

 1. Mulla on tuo samanlainen ranneketju ja siinä on kaksi charmia. Haluaisin charmeja vaikka kuinka mutta ei niitä raaski ihan joka päivä ostaa. Mut se on kyllä kiva että saa itse valita korustaan sellaisen kun haluaa :)

  VastaaPoista
 2. Jei vähän hieno homma! :) Oot niin ansainnut tuon!! Sopii sulle muuten tosi hyvin tuo koru!

  VastaaPoista
 3. Reetta: Jep, on ne charmit sen verran kalliita ettei heti raaski ostaa kaikkia haluamiaan. Pitää siis malttaa mielensä :)

  Nanna: Kiitos ihana <3 Nyt ollaan ihan samiksia. Voidaan sit koulussa aina vertailla rannekorujamme :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...