10. elokuuta 2011

Rennot retkut

Jos töissä olisi käytössä työn puolesta annettava uniformu, ei tarvitsisi ikinä miettiä pukeutumista aamuisin. Toisaalta silloin tulisi paljon harvemmin mahdollisuuksia käyttää eri vaatteita, paitsi tietenkin vapaa-ajalla. Se taas tietäisi suppeampaa vaatekaapin sisältöä tai ainakin sitä, että joitain vaatteita tulisi käytettyä hirveän harvoin.

Omalla työpaikallani saa onneksi pukeutua omiin vaatteisiin ilman sen kummempaa pukukoodia, mikä on mielestäni hyvä asia. Joskus töihin mennessä jaksaa panostaa enemmän vaatteisiin, mutta varsinkin näin kesäisin arvostan työpukeutumisessa eniten rentoutta ja mukavuutta (kuulostan joltain 50-vuotiaalta). Usein huomaan yhdisteleväni jotain löysää ja jotain tiukempaa: esimerkiksi jos laitan päälleni löysät caprihousut tai shortsit, niin paidaksi valikoituu joku tyköistuva yksilö. Tilanteen ollessa toisinpäin päälle saattaa eksyä pillifarkut ja sen seuraksi joku löysä paita. As simple as that! Pitää varmaan patentoida tämä loistava oivallus.

Esimerkkinä normaalista työasustani toimii vaikkapa eilen käyttämäni asukokonaisuus:

Pitkästä aikaa farkut päällä! Farkut Mango, toppi kirppari, punaiset silmät omasta takaa (Picasan punasilmäisyyden poistaja-toiminto ei oikein toimut tässä kuvassa, vaan lopputulos oli isot mustat pallot silmien kohdalla. Olkoon siis punaiset).


Mun haamu tuli myös kummittelemaan. Hassu kamera.


Tykkään tuon toppini taskuista tosi paljon.


En myöskään jaksa näin kesäisin meikata töihin juuri koskaan. Osittain se on laiskuutta, osittain sitä, että kesällä päivettynyt iho saa silmät erottumaan naamasta joten kuten muutenkin ilman ripsiväriä. Kouluun taas meikkaan oikeastaan aina ja sinne myöskin mietin vaatteet tarkemmin. Ehkä tämä kaikki selittyy sillä, että koulussa tulee seurusteltua muiden ihmisten kanssa, kun taas töissä olen suurimman osan päivästä yksin - ja kohtaan tietenkin asiakkaita, mutta uskon heidän olevan kiinnostuneempia  myynnissä olevista kirjoista kuin mun pukeutumisesta tai meikittömyydestä :)

Onko teidän koulu- ja työpukeutumisessa mitään eroavaisuuksia?

2 kommenttia:

  1. En mäkään käytä kesäisin töissä ja vapaa-ajalla muuta meikkiä kuin ripsaria. Oli outoa viime viikonloppuna meikata juhliin. :D Tosi söpö muuten toi sun paita! :)

    VastaaPoista
  2. Mä en usein edes jaksa laittaa ripsiväriäkään töihin nyt kesällä, ellen ole menossa töiden jälkeen jonnekin :) Mutta kuten sanottu, sitä mukaan kun rusketus haalenee niin ripsivärit ja muut astuu kuvioihin, näin se menee!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...