28. elokuuta 2011

Taidetta sekin

Perjantaina Helsingin valtasi Taiteiden yö ja jokavuotiseen tapaan tuli itsekin siellä pyörähdettyä. Tällä kertaa olimme päättäneet tarkastaa sekä Itä-Helsingin että keskustan tapahtumat, ilman sen suurempia suunnitelmia. Kotikulmillamme oli loppujen lopuksi niin paljon kaikkea järjestettyä ohjelmaa aina konserteista kirpputoriin ja myyntikojuista jalkapallo-otteluun, että pääsimme lähtemään keskustaan vasta joskus iltayhdeksän jälkeen.
Keskustassa ei sitten oikeastaan onnistuttukaan näkemään juuri mitään taidepläjäyksiä - olisi varmaan pitänyt tarkastella aikataulusta etukäteen, mitä haluaa nähdä ja minne pitäisi mennä. No okei, kyllä me bongattiin jotain jättikokoisia saippukuplia ja konsertintynkää Espalla. Niin ja tietysti juopuneita teinejä Ruttopuistossa, mikä on tietenkin eräänlaista katutaidetta sekin (huomaa pakollinen Taiteiden yö-vitsi).

Sää oli ihanan lämmin, joten alkuillasta tuli hengattua seuraavissa kuvissa näkyvässä asussa.


Toppi Gina Tricot, bolero kirppari, laukku kirppari, housut Mango, kengät kirppari (aina samat housut ja kengät!)


Helsingissä asumisen hyviä puolia ovat mielestäni kaikki ilmaiset kaupunkitapahtumat, joita tuntuu aina riittävän, varsinkin kesän ja syksyn vaihteessa. Niissä on kätevää yhdistää itse tapahtuman ihmettely sekä kavereiden näkeminen :) Seuraava vastaava tapahtuma onkin varmaan sitten ilotulitukset syyskuussa.

Pimeän ja valon tunnelmaa Taiteiden yönä kotimatkalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...