30. elokuuta 2011

Urheilen penkissä

Mun tämän viikon suunnitelmista puhuvat puolestaan seuraavat kuvat:


Kuva.


(Mikä tragedia!) Kuva.

Kuva.


Toisin sanoen aion harrastaa aktiivista penkkiurheilua seuraamalla yleisurheilun MM-kilpailuja! Kyllä vain. Olen aina seurannut innokkaana yleisurheilua ja varsinkin MM-kisojen kaltaiset suuremmat kisat saavat mut innostumaan joka vuosi.

Tänä vuonna MM-kilpailut järjestetään Etelä-Korean Daegussa ja aikaeron takia lähetykset tulevat Ylen kanavilta aika hassuihin aikoihin, pääasiassa kello 10-16. Ei siis mikään ihanneaika kaikille päivätöissä käyville ihmisille (toisaalta jos on todella kiinnostunut, mikään ei estä heräämästä yöllä seuraamaan suoria lähetyksiä. Nimimerkillä, "Heräsin jääkiekon olympialaisten aikana viime vuonna aina aamuviideltä seuraamaan Suomen pelejä""). No, onneksi mulla ei tällä viikolla ole kuin pari työvuoroa ja koulukin alkaa vasta ensi viikolla, eli voin hyvin mielin jännittää eri yleisurheilulajien suorituksia ja tuloksia. Jännää! Onko siellä ketään muita, joissa yleisurheilun MM-kisat herättävät mitään tunteita? Kyllästymisen ja välinpitämättömyyden tunteiden lisäksi siis? :D

Onneksi olen sentään jonkin verran malttanut poistua myös ihmisten ilmoille tämän penkkiurheilurupeamani aikana. Tänään sadepäivänä olin liikkeellä tällaisessa asussa:

Kaikki vaatteet kirpparilta farkkuja lukuunottamatta.

Pallokuvioinen paita toi mielestäni mukavaa piristystä muuhun asuun ja muutenkin sadepäivään. Toisaalta sadepäivät ovat todella ärsyttäviä, kun pitää raahata märkää sateenvarjoa mukanaan, mutta juuri tälle viikolla sateet ovat mielestäni melko tervetulleita - eipä tarvitse nimittäin tuntea huonoa omaatuntoa neljän seinän sisällä hengatessa noiden yleisurheilukisojen äärellä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...