28. syyskuuta 2011

3+1

Sokoksella olisi tästä päivästä alkaen 3+1-päivät ja eksyin vähän katselemaan kuvastosta, mitä kaikkea siellä olisikaan tarjolla. Ja olihan siellä vaikka mitä! Ei olisi ehkä pitänyt edes katsoa valikoimaa, koska nyt muhun iski ihmeellinen pakonomainen tarve saada sieltä kaikenlaista tarpeetonta tarpeellista.

Hassuinta tässä on se, että normaalisti kierrän kaiken maailman supertarjous-väenpaljous-ahdistus-päivät kaukaa, koska ainahan tarjouksia löytyy muualtakin mihin aikaan vuodesta tahansa. Hulluilla Päivilläkään en oikeastaan enää käy, sillä viehätys jotenkin katosi nopeasti oltuani siellä pari kertaa kiireapulaisena Hullareiden aikana. Äkkiseltään muistan, että ainoa Hulluilta päiviltä tekemäni ostos viime vuosina on tainnut olla joku alennushintainen Pätkis-pussi :D


Kuvat sokos.fi.


Mutta siis, yläpuolella näkyy suosikkijuttujani tulevilta 3+1-päiviltä. Kaikkein eniten mua kiinnostaisi kartuttaa vähän suppeita meikkivarastojani. Tuolla näyttäisi olevan aika monenlaisia meikkejä edullisesti, joten periaatteessa sieltä voisi noutaa pari juttua. Varsinkin joku neutraali luomiväri, joka ei karisisi päivän aikana poskille, olisi mukava saada.

Vieläkin enemmän haluaisin kuitenkin nuo kuvassa näkyvät ihanat Niken juoksuvaatteet. Ah, ne olisivat täydelliset juoksenteluun tuolla syksyisessä säässä! Toisaalta järjen ääni päässäni yrittää sanoa, että samankaltaiset vaatteet ei-Niken versioina olisivat varmasti paljon halvempia. Tuo juoksufleece maksaa nimittäin 52,90 ja housut 39,90... No, ehkä käyn vain hypistelemässä niitä ja laittamassa merkin muistiin vaikka joululahjatoivelistaa varten (mun joulutoivelista alkaa näköjään saavuttaa huolestuttavia mittasuhteita ottaen huomioon, että on vasta syyskuu!).

Aiotteko te käydä vilkuilemassa Sokoksen tarjouksia? :)

3 kommenttia:

  1. Nuo Niken urheiluvaatteet tulis kyllä tarpeeseen! Ehkä täytyy käydä vilkasemassa, toivottavasti ei tartu mukaan mitään "ylimäärästä"... :D

    VastaaPoista
  2. Tää oli kyllä aikas ylläri postaus! Hanna noilla päivillä ja vielä haaveilemassa! :P Susta paljastuu uusia puolia.. ;)

    VastaaPoista
  3. Hei, sä yllättyisit mitä kaikkea musta paljastuukaan silloin kun vietän koko päivän kotona vältellen tenttiin lukemista ja kandin aloittamista :D Mutta joo, ehkä huomenna tulee pyörähdettyä tuolla kun muutenkin on asiaa keskustaan päin :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...