4. syyskuuta 2011

Big City Life

Tulipa jälleen käytettyä Helsingin ilmaisia kulttuuritapahtumia hyväkseen - niitä kun on tuntunut riittävän nyt lähiviikkoina tosi paljon! Tällä kertaa vuorossa oli Punavuoren Block Partyt lauantaina. Kyseinen korttelijuhla järjestettiin vasta toista kertaa ikinä ja idea koostui pienistä ohjelmanumeroista parille kadunpätkälle levittäytyneenä.

Illan asua. Huomaa parin viikon takainen kirppislöytötakki!Kuulin koko tapahtumasta vasta muutamaa päivää aikaisemmin ja odotukset nousivat heti melko korkealle, koska Kallion Block Partyt muutama viikko sitten olivat todella onnistuneet. En onneksi joutunut pettymään, nimittäin Punavuoressa oli todella hyvä tunnelma! Mä niin tykkään tuollaisista ulkoilma-konsertti-myyntikoju-tapahtumista, varsinkin kun ne ovat noinkin pienessä mittakaavassa. Viihdyn ehdottomasti paremmin juuri tuollaisissa tapahtumissa, missä henkilömäärän voi laskea mielummin sadoissa kuin tuhansissa ihmisisssä.

Illan aikana tuli törmättyä pariin kaveriinkin (terkkuja K:lle!) ja muutenkin nähtyä kätevästi omaa kotikaupunkiaan vähän niin kuin turistin silmin - enpä ole nimittäin aiemmin pahemmin liikkunut Punavuoressa päin, joten välillä tuntui kuin olisi ollut ihan ulkomailla tai jotain :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...