21. syyskuuta 2011

Kello kaulassa

En tiedä mikä syksyn aiheuttama villitys muhun on iskenyt, mutta ostin koruja jo toisen kerran kuukauden sisällä. Ensimmäinen ostos oli tietenkin se ihana Thomas Sabon rannekoru, jota hehkutin täälläkin. Sen jälkeen aloin välittömästi haikailla myös samaan sarjaan kuuluvaa pitkänmallista kaulakorua. Kahdella kaverillani on sellainen, joten itsekin insipiroiduin matkimaan ottamaan vaikutteita ja kuolaamaan sellaisen perään.

No, köyhänä opiskelijana päätin kuitenkin nyt aluksi tyytyä johonkin muuhun kivaan, halvempaan kaulakoruun (Sabon kaulakorut ja charmit saavat toistaiseksi siirtyä joululahjatoivelistalle :) ). Kiertelin kaikenmaailman koruosastot läpi eri vaatekaupoissa ja kolusin myös Glitter- ja Bijou Brigitte- myymälöitä. Viimeiseksi mainitusta sitten onnisti: löysin aivan ihanan, pitkän kellokaulakorun. Ihastuin välittömästi ideaan siitä, että mulla olisi kello kaulassa - älkää kysykö miksi, koska en itsekään tiedä!Tykkään tuosta korusta ihan mielettömän paljon! Tavalliseen, yksinkertaiseen paitaankin saa tosi kivan lisäpotkun tuollaisella pitkällä korulla. Ja kuinka hauska onkaan ajatus siitä, että joku kysyisi minulta kelloa ja voisin näppärästi katsoa sen kaulakorustani :D Tai no, voisin lähinnä teeskennellä katsovani, sillä kellosta puuttuu tällä hetkellä patterit. 

Seuraava pakkomielle korujen suhteen voisi olla tuollainen samantapainen pitkä koru, jonka päässä olisi medaljonki. Sinne voisi laittaa jonkun pienen, merkityksellisen valokuvan, joka kulkisi riipuksen sisällä aina mukana. Kyllä, sellainen seuraavaksi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...