30. syyskuuta 2011

No more panda-eyes

Kuten arvata saattaa, mun vierailuni Sokoksen 3+1-päivillä jäi lyhyeksi ja ostossaldo melko vaatimattomaksi. Ja hyvä niin! Kuitenkin kannatti ehdottomasti piipahtaa siellä, koska huomasin ripsivärimerkkini olevan siellä aikamoisessa alennuksessa. Tulipa ostettua siis kaukokatseisesti yksi pötkilö varastoon. Toimin myös hyvin epäitsekkäästi ostamalla pikkuveljelleni uuden Fingerpori-lehden, joka niin ikään oli hyvässä alennuksessa. Eli oikeastaan mähän kävin tuolla vain järkevästi säästämässä rahaa ja ostamassa muille lahjoja, eikös vaan? Niin, ja ehkä vähän itkemässä niiden Niken urheiluvaatteiden luona...

No okei, kyllä mä yhden jutun ostin suht ex-tempore: peitevoiteen tummille silmänalusille. Tuntuu, että ihon kalvetessa syksyn mittaan silmänaluset alkavat erottua jotenkin enemmän ja hohtavan häiritsevän sinisinä, joten apukeinot niiden peittämiseen tulevat tarpeeseen. Kuvassa näkyvä Lumenen pikkuinen purkki oli kaikenlisäksi tarjouksessa puoleen hintaan, joten eipä tarvinnut kauaa puntaroida ostopäätöstä. Ensimmäisellä testauksella tämä sinisen värin neutraloija näytti lisäksi toimivan ihan hyvin. Olen lukenut jostain, että puuterin laittaminen silmänalusiin kuivattaisi aika paljon, joten tämä voide on varmaan parempi ja ainakin peittävämpi vaihtoehto.

Lumenen silmänalusten peiteaine + esteettinen sormenjälkeni.

Kumpi on muuten teidän mielestä oikea tapa sanoa, tummat silmänaluset vai silmänalukset? Mun mielestä ehdottomasti tuo ensimmäinen, mutta hämäännyn aina pahasti kun yhdessä tv-mainoksessa sanotaan silmänalukset. Alukset? Avaruusalukset? On tää suomenkieli välillä haastavaa :D

Hauskaa alkavaa viikonloppua kaikille! Muistakaahan nauttia tämän päivän ulkoilusäästä, koska käsittääkseni täksi päiväksi on luvattu lämpimintä mitä on ikinä mitattu syyskuun viimeisenä päivänä. Nyt jos koska kannattaa siis suunnata ylös, ulos ja lenkille, hiphei! 


2 kommenttia:

  1. Mulla on tota samaa peittäjää ja oon kyllä enemmän kuin tyytyväinen! Ei siis huono ostos! :)

    VastaaPoista
  2. Jee, hauskaa kuulla! Toi on kyllä just sellanen tuote, että kun sen käyttämiseen tottuu niin ei varmaan osaa olla ilman :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...