14. syyskuuta 2011

Pelastajahuivi

Koska tälle päivälle oli luvattu jonkinlaista syysmyrskyä, päätin aamulla kaivaa esille jonkun vähän paksumman kaulahuivin. Totesin, että kaapistani löytyy vain sellaisia ihan ohuita kangashuiveja ja toisenä ääripäänä muhkeita villahuiveja. Kummatkaan eivät oikein sovi lämpötasoltaan tällaisiin supertuulisiin syyspäiviin!

Yhtäkkiä bongasin kuitenkin erään huivin, jonka olemassaolon olin jo unohtanut. Olin ostanut sen kirpparilta joskus toukokuussa ja se oli ollut auttamattomasti liian lämmin alkaviin kesäsäihin. Niinpä olin vastentahtoisesti tunkenut sen vaatekaapin perukoille odottamaan kesän ajaksi - ja sinnehän se näköjään oli unohtunut. Niinpä otin sen nyt innoissani heti käyttöön ja siis ihan ensimmäistä kertaa :)

Uudelleen löytynyt huivini! (sekä petaamaton sänky, hmm...)Onpas kivaa joskus löytää omasta kaapista tuollaisia unohtuneita vaatekappaleita, varsinkin juuri silloin kun niitä eniten sattuu tarvitsemaan :)

2 kommenttia:

  1. Noi tunnisteet on kyllä katevät, hyvä kun neuvoista oli apua! :)

    VastaaPoista
  2. Joo, oon ihan onnessani niistä! Osaan kyllä olla niin tumpelo kaiken tietotekniikan kanssa välillä, joten kiitos vielä kerran avusta :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...