16. syyskuuta 2011

Resist and shine

Kynsilakan tärkein ominaisuus on mielestäni pitkäkestoisuus. Siis aivan ehdottomasti. Ei ole mitään ärsyttävämpää, kuin huomata huolella levitetyn lakan alkavan lohkeilla kynsien päästä jo vuorokauden sisällä sen laittamisesta. Sen takia siis arvostan kynsilakkoja, jotka pysyvät kynsissä hyväkuntoisena useita päiviä. Näin ollen täytyy harvemmin käydä läpi kynsilakan levitys- ja poistamisoperaatiot (olen muuten äärettömän kärsimätön odottamaan kynsilakan kuivumista. Yhtenä päivänä menin kynsien kuivumisen ajaksi päiväunille ja herätessä kynsiini oli piirtynyt hiuksien jälkiä. Nopea kuivuvuus on siis ehkä toiseksi tärkein ominaisuus ;) ).

Parhaan omistamani kynsilakan arvonimi lankeaa juuri tämän pitkäkestoisuuden vuoksi L'orealin Resist & Shine-lakalle. Mikään muu kokeilemani merkki ei ole pysynyt kynsissä hyvänä yhtä kauan!

Okei, tuo "Up to 7 days" on ehkä vähän liioittelua, mutta kuitenkin.

Olen löytänyt Resist & Shine:n valikoimista pari ihanaa perussävyä, jotka ovat aina varmoja valintoja kaikenlaisien vaatteiden kanssa. Tykkään kyllä välillä laittaa värikkäämpiäkin sävyjä, mutta en ole vielä ostanut niitä tämän merkkisinä. Heti kun yhden toisen merkin kirkkaanpunainen lakkani loppuu, yritän löytää vastaavaa sävyä tässä L'orealin lakassa ja siirtyä täysin käyttämään vain tätä hyväksi toteamaani merkkiä (hmm, tuo viimeinen osa lausetta oli kuin suoraan Activia-mainoksesta). Nämä kyseiset L'orealin kynsilakat ovat Anttilassa juuri nyt tarjouksessa, joten siitä vain kokeilemaan, jos arvostaa pysyvyyttä kynsilakoissa - ja miksei noin elämässä muutenkin, heh heh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...