10. syyskuuta 2011

Sick and bored

 Höh. En ole ollut niin pitkään aikaan kipeänä, etten edes muistanut, kuinka tylsää se on. Flunssan iskiessä tiistaina peruin pettyneenä tälle viikolle varaamani bodypump-tunnit ja kiitin onneani siitä, ettei lähipäivänä ole töitä. Jotenkin mystisesti onnistun aina sairastumaan töiden ulkopuolella, joten en ole ikinä joutunut ottamaan sairaslomaa. Mun keho yrittää selvästi ansaita mulle jotain vuoden-työntekijä-palkintoa sairastuttamalla itsensä vain vapaapäivien ajaksi.Kouluun tuli sen sijaan poikkeuksellisesti raahauduttua puolikuntoisenakin, koska en halunnut olla pois lukukauden ensimmäisiltä espanjantunneilta. Kyllä sitä nyt puolitoista tuntia pystyi niistämisen ja yskimisen lomassa kuuntelemaan espanjankieltä ja mörisemään flunssan kähentämällä äänellä muutamia suurpiirteisiä lauseita, mutta ei se kovin miellyttävää ollut.

Tämän kaiken lisäksi olen hengaillut apaattisena sohvalla tenttikirjan kanssa ja todennut, kuinka haastavaa on tehdä muistiinpanoja makuuasennossa. Yliopisto voisi tarjota jokaiselle puolikuntoiselle opiskelijalle oman muistiinpanojentekijän, jolle voisi vain lukea kirjasta oleellisimmat pätkät ääneen ja joka siistillä käsialalla tiivistäisi oleellisimmat asiat paperille iloisenväristen korostuskynien kera (hei Nanna miten olis, sulla on niin hyvä käsialakin? :D ).

Ainiin, ja yksi viihdenumeroni on ollut tarkkailla rakennusmiesten työntekoa paraatipaikalta ikkunan läpi: julkisivuremontti on nyt edennyt meidän ikkunamme kohdalle, joten ikkunasta avautuva metsämaisema on nyt muutamaksi kuukaudeksi vaihtunut rakennustelineisiin, pressuun ja hauskasti soljuvaan vironkieleen. Niin, ja armottomaan poraamiseen tietenkin! Eipä tarvitse laittaa herätyskelloa soimaan, kun havahtuu poran läpitunkevaan jylinään tasan seitsemältä joka arkiaamu :P

Okei, juttujen tasosta huomaa mun viettäneen neljän seinän sisällä useammankin päivän... No, parempaan päin kuitenkin mennään ja lupaan ensi kerralla aiheiden palautuvan taas hieman järkevämpään ja sisällöltään rikkaampaan suuntaan - ainakin toivottavasti!

2 kommenttia:

  1. Ihana kiitos kohteliaisuudesta! :) Ja harmi, että oot sairaana, se on aina niin tylsää! Mulla on aina ihan sama juttu, että sairastan vapaa-ajalla. Mihin tenttiin luet? :) Nähdäänkö me muuten silloin keskiviikkona? Kivaa sunnuntaita Hanna! :)

    VastaaPoista
  2. Mulla ois EE051 kirjatentti ens kuun alussa, niin siihen olen nyt jo alkanut lukemaan.
    JOO, siis keskiviikko on ainakin mun puolesta edelleen voimassa :) Pitäis vaan tuolla facen puolella saada päätettyä mitä tehdään ja silleen. Palataan asiaan!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...