7. lokakuuta 2011

Fuel for Life

Olen jostain syystä aina omistanut pääsääntöisesti vain yhden hajuveden kerrallaan. Olisihan se tietenkin mukavaa omistaa useampiakin hajuvesiä samaan aikaan, mutta jotenkin olen vain aina ihastunut johonkin tiettyyn tuoksuun ja sitten käyttänyt sitä uskollisesti niin kauan kuin se loppuu. Sen jälkeen olen jälleen alkanut kartoittaa vaihtoehtoja ja etsinyt jonkun uuden hajuveden, koska yleensä tässä vaiheessa se edellinen hajuvesi on jo alkanut hieman kyllästyttää :)

Tämän yhden-hajuveden-taktiikkani vuoksi olen aina todella tarkka siitä, minkä hajuveden loppujen lopuksi ostan. Ei riitä, että tuoksu on hyvä, vaan sen pitää olla "tajunnan räjäyttävä", niin kuin joskus vaatimattomin sanakääntein kuvailin yhdelle kaverille (ja josta saan edelleen kuulla kuittailua :D ).

Olin jo päättänyt, että entinen lempparini, Naomi Cambellin At Night korvautuisi jollain uudella  hajuvedellä heti kun pääsisin risteilylle tutustumaan Tax Free-myymälän valikoimiin. Nyt kuitenkin kävi niin, että satuin löytämään tämän hetken mahtavimman tuoksun jo ennen laivalle menoa: Dieselin Fuel For Life. Ah, se oli rakkautta ensi nuuhkaisulla! Löysin sen viime viikolla Stockmannilta alennuksessa (hmm, onko kaikki mitä mä ostan aina alennuksessa?) ja laskeskelin, että sitä tuskin löytyisi halvemmalla Tax Free:stä.

Uusi suosikki on syntynyt!

Repeilin huomatessani kotona pakkauksen myyntitekstin! Vai että taatut sivuvaikutukset? Voin siis laittaa kaiken poikkeuksellisen toimintani aina tämän tuoksun piikkiin, heh.

Nyt on aika lähteä uuden hajuveden saattelemana yliopistolle vääntämään yksi tentti ja sen jälkeen suunnata vihdoin kohti satamaa ja Tukholmaa! Mukava viikonloppu siis tiedossa, toivottavasti teilläkin :)

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...