11. lokakuuta 2011

Sellainen risteily

Hei kaikille! Vai pitäisikö sanoa hej, näin Tukholman risteilyltä juuri toissapäivänä palanneena :D Viime viikonloppu sujui siis Silja Linen risteilyllä ja reissu oli juurikin niin mukava kuin olin osannut odottaakkin. Ensimmäinen yllätys koettiin heti satamassa, kun kaveriporukkaamme liittyi yhtäkkiä kolme kaveria lisää - he eivät olleet kertoneet kellekään meistä olevansa tulossa samalle risteilylle, vaan olivat halunneet tehdä siitä tosiaankin yllätyksen. No, hyvin onnistuivat kyllä! :)

Laivalla tuli tehtyä perus laivajuttuja: ahnehdittua buffetissa (otin jopa kuvan mun jälkiruokalautasesta, mutta sensuuri iski siinä vaiheessa kun mietin sen laittamista tänne...), katseltua keskiyön taikashow, shopattua Tax Freessä (mun osalta varsin karkkipainotteisesti) ja vietettyä ylipäätään aikaa tuon suurehkoksi paisuneen kaveriporukkamme kanssa milloin missäkin. Niin, ja mä myös uhkapelasin: laitoin 20 senttiä kolikonhuuhdontaan! Voittoja ei tullut, mutta varovaisena pelaajana päätin lopettaa heti alkuunsa ;)

Ja mites se perjantaille sattunut mukava myrsky? Olin koko päivän elätellyt toiveita, että voimakas tuuli laantuisi, mutta nej nej: laiva heilui ehkä enemmän kuin olen koskaan nähnyt. Oikeastaan se muuttui illan mittaan ihan hauskaksi asiaksi ja tuotti monet hyvät naurut, koska varsinkin diskossa tanssiminen sai oman vivahteensa tästä valtavasta keinumisliikkeestä. Kaatumaan ei silti päässyt, koska tanssilattia oli juuri sopivan tahmainen kenkien liimaantumiseen :D Tämähän olisi hyvä keksintö johonkin ihan maan pinnalla toimivaan baariinkiin, keinuva tanssilattia! Mielenkiintoiset tanssiliikkeet ovat taattuja.


Promenade-hytit on parhaita!

Juhlistettiin laivalla myös yhden kaverimme synttäreitä.

Tukholmassa olikin sitten mukavan tyyni ja aurinkoinen sää. Käveltiin perusreittejä pitkin vanhassa kaupungissa ja katseltiin ympärillemme. Hassua, miten aina Tukholmassa ollessaan tuleekin käveltyä juurikin se sama reitti: Sergelstorilta vanhaan kaupunkiin ja sieltä toista kautta takaisin ja lopuksi pyörähdys Åhlensin lähellä oleviin kauppoihin. Kirppisvaatteissa jälleen, housuja ja kenkiä lukuunottamatta (ihana toi mainos tuossa mun takana...)
 Koko matkalta en loppujen lopuksi ostellut paljon mitään. Tämäkin asia menee aina tutun kaavan mukaan: mennessä on suuret suunnitelmat vaatteiden metsästyksestä Tukholmasta, mutta sitten paikan päällä tuleekin todettua, että "Samoja vaatteita löytyy Suomestakin" ja hieman myöhemmin "Pitäiskö jo mennä takas laivalle?".  Hehee... Yhdet korvikset tosin ostin, ja nekin vasta laivalta.

Neliapilakorvikset.

Kaiken kaikkiaan koko laivareissu tuli kyllä todella hyvään saumaan. Oli mukavaa saada koko viikonlopun mittainen irtiotto pitkästä aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...