22. helmikuuta 2016

Juhlia ja liikuntaa


Hei kaikille pitkästä aikaa! Huh, miten helmikuu onkaan vierähtänyt hurjaa vauhtia. Blogikin on jäänyt nyt täysin toissijaiseksi kaikessa tohinassa, ja tavallaan on tehnyt ihan hyvääkin saada pieni hengähdystauko. Nyt kuitenkin kun havahduin siihen että en ole ehtinyt lukea muidenkaan blogeja, saati tehnyt itse postauksia, niin tuli jotenkin kova into palata katsomaan mitä kaikki ovat kirjoitelleet ja mitä ihmisille kuuluu!

Lähiviikkojen parasta antia virtuaalimaailman sijaan on ollut ajan viettäminen läheisten kanssa. Pienimuotoisia juhliakin on riittänyt, sillä tosi monilla kavereista ja perheenjäsenistä on synttärit nyt helmikuussa tai maaliskuun alussa. Parit synttärit on juhlittu ja muutamat edessä! Olen innoissani ilmoittautunut vapaaehtoiseksi leipomaan eri juhliin kaikkea tarjottavaa, koska on vain niin parasta päästä tarjoamaan isolle porukalle juhlaan sopivia juttuja ja päästää luovuus valloilleen. Synttäreistä puheenollen, itsekin täytän vuosia tuossa kahden viikon päästä, sopivasti samalla viikolla kun on matkalle lähtö :) 
Juhlien ja herkkujen vastapainoksi liikunnassa on ollut aika hyvä draivi päällä. Olen joogannut enemmän kuin pitkään aikaan. Lisäksi olen löytänyt myös boulderoinnin uudelleen, mikä on ilahduttavaa. Mulla oli vuoden loppupuolella todella tahmeaa kiipeilyn kanssa ja ehdin jo miettiä että onko se mun laji sittenkään. Pieni tauko teki hyvää ja nyt muistan taas miksi olen siitä alunperin innostunutkaan. 

Yksi harvinaisuus liikunnan saralla on myös se, että tein talven ekat ulkojuoksulenkit! Ainahan ennen talvea vannon että talveksi ei tule taukoa juoksusta, mutta ekojen hiutaleiden leijaltua maahan ja asteiden painuessa pakkaselle menee juoksukengät naulakkoon. Löydettyäni juoksumatolla juoksentelun muutama viikko sitten jaksoin olla innostunut siitä hetken aikaa, kunnes se alkoi nopeasti käydä tylsäksi. Aloin todella kaivata ulkona juoksemista. Viime viikolla sitten karaisin itseni ja juoksin kahdestikin ulkona! Parhaimmillaan pääsee melkein meditatiiviseen tilaan kun hölkkäilee ajatuksissaan valkoisissa maisemissa. Talvijuoksu tulee varmasti jatkumaan, kunhan vaan asteet pysyy nollan tuntumassa ja lumi on sopivan pitävää jalan alla. Eri asia sitten jos tulee taas kovin jäistä tai kovat pakkaset, niin harkitaan uudestaan :D Askel kerrallaan! 
Toinen aihepiiri mikä on pyörinyt jatkuvasti päässä lähiaikoina on ollut yllättäen matkustelu. Mutta siitä lisää ensi kerralla. Kivaa helmikuun viimeistä viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...